Audiovisueel

Informatiefilm over het Global Goals Passie systeem

In de informatiefilm wordt de titel ‘Global Goals Passie kalender’ genoemd die i.h.k.v. het handboek in een later stadium definitief is aangepast naar Global Goals in de praktijk met ondertitel dankzij de passie van mensen – samen op weg voor wereldverbetering.

Korte film, teaser of SDG proof Lipdub opdracht

Wilt u als gemeente, waterschap, provincie, ministerie, school, sociale onderneming, bedrijf, vereniging, stichting of andere organisatie een eigen korte film of teaser over het concretiseren van Global Goals in de praktijk om uw impact te tonen en anderen te inspireren?

Prospera Scenario heeft hiervoor een script ontwikkeld. Met een camerateam en andere professionals wordt een productie gemaakt en worden SDGs voor uw organisatie of instantie op de kaart gezet opdat u zichtbaar een voorbeeld wordt voor uw omgeving, in de samenleving en maatschappij.

Ook een Lipdub behoort tot de mogelijkheden om te maken. Denk hierbij aan het nummer Best Friends als Lipdub. Best Friends is een speciaal SDG lied. Vriendschap is een hele goede basis om te werken aan wereldverbetering. Of bijvoorbeeld met andere bekende nummers zoals Sun is Shining van Axwell, Beautiful People van Sia & Rihanna, Feel this Moment van Pitbull ft. Christina Aguilera, Don’t you worry Child van Swedish House Mafia of I Need a Hero van Bonny Tylor. Er is veel keuze hierin om op een toepasselijke en effectieve wijze SDGs erbij te betrekken met impact voor dichtbij en ver weg.

UNESCO oriƫntatieschool Norbertus Gertrudiscollege uit Roosendaals plaatste deze opname:

Neem contact op met contact@prosperascenario.nl of via de contactpagina op deze website.