Begeleiding&Presentatie

begeleiding & presentatie Creator claudia koole

Om aan de slag te gaan met Global Goals in de praktijk is er actie nodig. Actie om het 8-stappenplan uit te voeren.

Om gemeenten, bedrijven en andere organisaties daadkrachtig bij te staan op weg naar wereldverbetering geeft Claudia Koole een presentatie voor een vergoeding van € 250,00 excl. btw en reiskosten in een dagdeel tot maximaal 3 uur.

Wat houdt deze begeleiding&presentatie in? 

  1. Voorbereiding op de betreffende gemeente, het bedrijf of de organisatie met het maken van een eerste aanleg om met Global Goals in de praktijk aan de slag te gaan.
  2. Tijdens een presentatie bij een gemeente, bedrijf of organisatie wordt deze eerste aanleg kenbaar gemaakt via een PowerPoint presentatie met uitleg.
  3. Tijdens de begeleiding met presentatie worden tips&tops gegeven voor een te houden activiteit, evenement of teambuilding.

De dienstverlening kan uitgebreid worden met een audiovisuele productie voor een gemeente, bedrijf of organisatie van de activiteit, het evenement of de teambuilding. Voor een overzicht van skills kunt deze website raadplegen http://www.prosperascenario.nl 

Claudia Koole – met witte poncho – begeleidt de opening van het Cultuurproject Sint Jorispad waaraan SDG 16 is gekoppeld. Op de voorgrond burgemeester Ruud van den Belt gemeente Steenbergen. Op de achtergrond o.a. Thea Fierens van SDG Cafe/SDG Nederland en wethouder Esther Prent. – foto Will Rombouts

Voor boekingen: contact@prosperascenario.nl