Agenda 2030 in de samenleving

Global Goals in de praktijk

Een speciaal uitstapje als teambuilding, een workshop op de werkvloer, een actiedag in een wijk, een extra tool bij een bijeenkomst of vergadering, een bijzondere klasopdracht, een speciale dag in de horeca of in een zorgcentrum; het is allemaal mogelijk met Global Goals in de praktijk.

Global Goals in de praktijk is een handboek in kalendervorm om Global Goals/SDGs te concretiseren en te praktiseren. Er kunnen kilometers gemaakt worden op de SDG snelweg, mede dankzij de inzet van de samenleving en maatschappij.

Implementatie van Global Goals in de samenleving

In hypothetische en toepasselijke zin zijn SDGs bij erkende (inter)nationale dagen geplaatst. Het regent Global Goals bij deze bekende dagen in Global Goals in de praktijk.  Het Global Goals Passie systeem wordt in 8-stappen uitgelegd in een A4 full colour vormgeving. Deze uitgave is bestemd voor ieder individu, elke school, overheidsinstelling, bedrijf, (vrijwilligers)organisatie, vereniging, stichting enzovoort.

Op de Dag van de Duurzaamheid 10-10 wordt Global Goals in de praktijk uitgebracht.

A4 formaat Global Goals in de praktijk – ISBN 978-94-90055-21-9

Vaste boekenprijs (CvdM) € 27,50 – Actieprijs vanaf 10-10-2018 tot 10-01-2019 € 22,50 incl.btw / er worden geen verzendkosten gerekend vanaf vijf stuks op een adres in Nederland. Tot vijf stuks bedraagt de verzending € 2,50.  

Bestel hieronder Global Goals in de praktijk.

Geef in het onderwerp het aantal stuks weer. In het blok bericht kan het adres worden vermeld waar de bestelling naartoe gezonden moet worden. Na verzending wordt er binnen een werkdag een bevestiging met factuur gezonden (op verzoek met betalingstermijn).

Bestelling via deze website werkt het snelst in levering. Liever niet via deze website maar bij een internetboekhandel? Klik op de volgende link en ga naar Internetboekhandel BoekenRoute.nl