Uitreiking

Uitreiking 1e exemplaar Global Goals in de praktijk aan wethouder Klaar Koenraad gemeente Roosendaal op de 10e editie van de Dag van de Duurzaamheid #DvdD2018. Op de achtergrond de Grondstoffenbus van afvalverwerkingsbedrijf Saver.
De uitreiking van het 1e exemplaar (op deze foto nog in de gouden envelop) vond plaats bij de Duurzaamheidswinkel aan het Roselaarplein 6 in Roosendaal.
Uitreiking 2e exemplaar aan Steunpunt Mantelzorg Steenbergen, Joyce Joosen, met studenten Avans Hogeschool Breda voor het project Superkids hier en Superkids in ontwikkelingslanden, een pilot in 2018 vanuit Global Goals in de praktijk
dag van de duurzaamheid jubileumeditie

Op de Dag van de Duurzaamheid 10-10-2018 zal het eerste exemplaar Global Goals in de praktijk worden uitgereikt aan wethouder Klaar Koenraad van gemeente Roosendaal om 9.30 uur aan het Roselaarplein 6 bij de Duurzaamheidswinkel in Roosendaal. Op de Oude Markt in Roosendaal staat de Grondstoffenbus van afvalverwerkingsbedrijf Saver. SDG 12 Verantwoorde consumptie en productie staat hierbij centraal.

foto Saver NV

Om 10.30 uur is er een tweede uitreiking van Global Goals in de praktijk bij Vraagwijzer aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen, aan coördinator Steunpunt Mantelzorg Steenbergen Joyce Joosen die vertegenwoordigd wordt door twee studenten van Avans Hogeschool Breda. Deze studenten zijn begeleiders van Superkids Steenbergen voor wie dit najaar een activiteit plaatsvindt vanuit Global Goals in de praktijk. Superkids, de jonge mantelzorgers uit Steenbergen gaan op de bres staan voor jonge mantelzorgers ver weg in ontwikkelingslanden met hulp van Save the Children. SDGs 3 en 11 worden gepraktiseerd met deze activiteit.

Van 15.00-16.30 uur bij MEC Roosendaal aan de Dennescheerderdreef 11 in Roosendaal wordt vervolgens op deze Dag van de Duurzaamheid #dvdd een korte presentatie gehouden vanuit de nieuwe uitgave Global Goals in de praktijk.

Alle openbare uitreikingen en presentatie zijn vermeld op de website van  Urgenda: Global Goals in de praktijk – Dag van de Duurzaamheid