Teambuilding

Teambuilding met nut voor de wereld en het eigen (werk)leven

Een SDG proof GGP-teambuildingdag wordt op een leuke en inspirerende manier uniek in elkaar gezet. Een dag waar de volgende dag, week en maand nog over gesproken wordt. Bij de invulling van een teambuilding wordt gebruik gemaakt van het 8-stappenplan dat beschreven wordt in de uitgave Global Goals in de praktijk, het handboek in kalendervorm dat op de Dag van de Duurzaamheid 10-10 uitkomt in 2018.

Een SDG proof GGP-teambuildingdag wordt in eerste instantie afgestemd op de interesse van een bedrijf, overheidsinstantie, een gemeenteraad of andere organisatie. Op welk onderwerp wordt de nadruk gelegd? Waar wil men de aandacht op vestigen? Wat is belangrijk om zich voor in te spannen? Hoe kan dit bereikt worden in één teambuildingdag?

Er wordt samengewerkt met lokale, regionale en duurzame bedrijven. Directe acties worden uitgezet met aandacht voor SDGs/Global Goals.

Zo’n bedrijf is Pegasus Events uit Rotterdam: https://www.pegasusevents.nl/  

Een SDG proof GGP-teambuildingdag is bewust (be)leven op een super uitdagende manier met inzet die winst oplevert; winst voor het milieu, winst voor sociaal kapitaal, winst voor de organisatie en ook voor de individuele deelnemer zelf.

Een SDG proof GGP-teambuildingdag maakt in ieder geval voor één dag een leap naar duurzaamheid; een leap die begint met passie!

Belangrijk om te weten: er wordt samengewerkt met gerenommeerde evenementenbureau’s. Het behoort tot de mogelijkheden dat er nadien een SROI (Social Return on Investment) wordt gemaakt, als verslag en meetinstrument, waarbij wordt aangetoond welke sociale waarde er is behaald die dag.  

Liever een SDG proof Lipdub?

Kijk op de pagina audiovisueel. Een SDG proof Lipdub is een originele audiovisuele weergave, bijvoorbeeld met het nummer Best Friends dat is gemaakt voor de Global Goals 2030, of andere bekende nummers zoals Sun is Shining van Axwell of Beautiful People van Sia & Rihanna.